4x een Hexagon collage in een ander interieur

Je kent het wel... misschien ben je een tijdje geleden verhuisd. Je hebt het in huis al aardig voor elkaar, maar die lege muur heeft echt wat aandacht nodig. Het juiste moment dus om deze wat liefde te geven.... Foto's aan de muur zijn leuk, ze maken je huis persoonlijk en laten je vaak weer glimlachen als je kijkt naar de lachende gezichtjes, de mooie uitzichten of dat spetterende feest waar jullie nu nog over napraten. Maar nog leuker is het wanneer jouw foto's aan de muur niet standaard in lijstjes hangen, maar op een originele manier. Wat dacht je van onze hexagons, circles, squares of letters. Een aantal bekende Instagrammers zijn jou al voor gegaan en hebben een mooie hexagon collage ontworpen. 4 x anders, in een totaal ander interieur. Lees je mee?

Huisje vol liefde / @huisje.vol.liefde

Sanne van Huisje vol Liefde is fotografe en blogt als moeder van 3 jonge kinderen over van alles. Voor andere moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen. Sanne maakte een ontwerp met haar gezin in de hoofdrol. Dat noemen we nog eens Family goals! In haar slaapkamer met een mooie mix van hout, blauw en oker is het een prachtige aanwinst. Ze heeft er een leuke blog over geschreven. Klik hier voor haar blog.

Hexagons Huisje vol liefde
Hexagons Homefreak.nl

Homefreak / @homefreak.nl

Hou je van een industriële stijl dan ben je bij Homefreak aan het juiste adres. Kimberley is interieurblogger en schrijft op haar blog en Instagram feed graag over alles wat met interieur & styling te maken heeft. Zoals ze zelf zegt "een braaf interieur past niet bij me". Je vindt bij haar dan ook geen pasteltinten, maar stoer zwart & botanisch, afgewisseld met hout is waar ze van houdt. Voor het maken van een hexagon collage voor haar slaapkamer liet ze zich inspireren door onze quotes. Oeh la la, een beetje romantiek in de slaapkamer met heerlijke zoetsappige teksten. Uiteraard dan wel weer gedrukt op zwarte aluminium hexagons. Een toffe combi! In haar blog lees je er meer over. Klik hier.

Donebymyselfblog / @donebymyselfblog

Marrit is blogger en fotografe en op haar blog en Instagram feed gunt ze je een kijkje in haar huis & leven waar vintage items, design,duurzaamheid en haar man en dochtertje centraal staan. Marrit was op slag verliefd op onze kreeft en zee wist dan ook gelijk dat deze een plekje in haar prachtige keuken moest krijgen. Ze ging niet voor meerdere foto's aan de muur, maar  koos voor 1 afbeelding achter de hele collage, zodat dit echt een eyecatcher zou worden. We love lobsters!

Hexagons Donebymyselfblog
Hexagons Juudithhome

Juudithhome / @Juudithhome

Judith maakt veel mooie content en is tevens interieurstylist. Ze neemt je op haar Instagram feed mee in haar Scandinavische woon wereld. Veel hout, wit, naturelle tinten met als accentkleur blauw. Van haar supermooie reis naar Bali maakte Judith een hexagon collage. Een hele fijne aanvulling in haar gang waar ze heel vrolijk van wordt, maar stiekem ook een beetje heimwee van krijgt  naar die droombestemming. In haar blog lees je er meer over. Klik hier

Heb jij al zin gekregen om net als deze inspirerende vrouwen foto's aan de muur uit te kiezen? Klik dan hier om jouw fotocollage te ontwerpen.

Op onze inspiratiepagina vind je een tal van ontwerpen die wij al met liefde voor je hebben gemaakt. Klik hier om onze inspiratieontwerpen te bekijken. Je kunt deze kant en klaar bestellen, maar ook nog aanpassen met eigen foto's, een andere kleur of een mooie print totdat jouw fotocollage helemaal perfect is.

Ulrike - styliste Modulari

Terug naar het overzicht