Vaderdag

Vaderdag hexagon

Wat geef jij jouw vader cadeau?

Vaderdag komt eraan. Dit jaar gaan we eens niet voor de eeuwige aftershave of sokken. Een fotocollage cadeau geven is al een hele persoonlijke manier om al die mooie, spannende, heldhaftige,  avontuurlijke momenten vast te leggen. Jouw vader is tenslotte een superheld.

Maar de vraag is; waar gaan we de fotocollage ophangen? Deze fotocollage verdient een ereplekje, waar je vader hem in volle glorie kan bewonderen. Wat is er nou een betere plek dan in zijn eigen mancave?! Een plekje waar hij zich kan terugtrekken, en lekker kan doen waar hij zin in heeft.

Zo creëer je dè perfecte mancave!

Graag geef ik je een handig stappenplan om de perfecte mancave te creëren.

Stap 1: Bedenk wat je met je mancave wil. Moet het een plek worden waar je vader lekker tv kan kijken? Kan gamen, muziek luisteren of flink kan klussen? Waar wordt jouw vader nou echt happy van?

Stap 2: Bepaal vervolgens op welke plek je de mancave gaat maken. Misschien is dat in een speciale kamer op zolder of misschien wel in het tuinhuisje of de garage. Ook wanneer je geen aparte kamer voorhanden hebt, een leuke hoek ergens kan ook al prima doorgaan als mancave (oftewel mancorner ;-))

Stap 3: Ga voor een kleurtje op de muur, want waarschijnlijk kan de ruimte die je hebt uitgekozen die wel gebruiken. Een mooie mannelijke stevige kleur is een aanrader.

Stap 4: Hou het interieur van je mancave simpel maar met gave eyecatchers, zodat deze extra opvallen. Zoals een relaxte  leren poef, een kleed met een versleten look en natuurlijk je fotocollage cadeau.

Stap 5: Een goed begin is het halve werk! Jij zorgt voor een goed begin van de mancave. Natuurlijk mag eigenlijk een tv of koelkastje niet ontbreken voor  het kijken van voetbal onder het genot van een biertje, maar dat kan papa zelf later ook regelen. De start van de mancorner is er en dat heb jij maar mooi gefixed. 

Vaderdag mancave
Vaderdag tips

Tips voor het maken van jouw fotocollage

Nog even over het ontwerp van jouw fotocollage cadeau. Vind je het toch een beetje lastig om een mooi ontwerp te maken? Dan helpen wij jou graag een handje. Op onze inspiratiepagina vind je een tal van ontwerpen die wij al met liefde voor je hebben gemaakt. Je kunt deze kant en klaar bestellen, maar ook nog  aanpassen met een eigen foto of andere kleur totdat jouw foto collage helemaal perfect past in je mancave. Klik hier voor onze inspiratie- pagina. En hier een paar tips;

- Zoek een paar toffe foto's uit waar zijn vaderhart sneller van gaat kloppen; van zijn auto motor, tripje met vrienden of van jullie natuurlijk :-)
- Voeg een paar prints toe uit onze beeldbank; van raceauto tot boot of een kunstzinnig museumstuk van Rembrandt.
- Zorg dat het een matchend geheel wordt. Neem bijvoorbeeld als uitgangspunt 3 basiskleuren (passend bij dat kleurtje op de muur) 
- Ga voor wat minder beelden, maar in een grotere maat; zo bereik je al snel een groots effect. 

Klik hier om jouw fotocollage te ontwerpen.

Dit gave fotocollage cadeau kun jij nu met 20% korting bestellen, met kortingscode FATHERSDAY2019. Wil je er zeker van zijn dat jouw vaderdag cadeau op tijd is, bestel deze dan uiterlijk 10 juni.Veel plezier met het maken van je wanddecoratie!

Liefs, Ulrike

Ulrike - styliste Modulari

Terug naar het overzicht