Vaderdag

Vaderdag komt er weer aan, en wat is er nu leuker dan op die dag jouw vader te verrassen met een leuk en origineel cadeau. Wat dacht je van een unieke wanddecoratie met daarin foto’s van zijn mooiste momenten met jullie, zijn hobby’s en selfies verwerkt?

Tijd om eens te kijken met wat voor een vader we te maken hebben, want niet een is er hetzelfde en je maakt zijn cadeau graag zo persoonlijk mogelijk.

De avontuurlijke papa

De bucketlist van deze papa is lang. Waarschijnlijk heeft hij al heel wat mooie avonturen van zijn lijst kunnen afstrepen: parachute springen, raften, abseilen en noem het maar op. En dit ook nog eens op zo veel mogelijk plekken op de wereld, maar nu hij papa is houdt dit natuurlijk niet op. Deze papa zal vooraan staan als het aankomt op het bouwen van de mooiste hutten en een nachtje kamperen in de tuin. Het leven is een groot avontuur en dat gaat hij zijn kids helpen ontdekken.

De perfecte collage voor hem:

  • Met veel foto’s van zijn avonturen en hobby’s
  • Een inspirerende quote
  • En bovenal foto’s van jullie
Avontuurlijke vader
Zakelijke vader

De zakelijke papa

Deze papa spendeert heel wat uurtjes zijn kantoor en dit doet hij met ontzettend veel plezier. De momenten die hij thuis is staan dan ook voor gegarandeerde qualitytime en heerlijk het leven te vieren. Samen op een bootje, mooie vakanties beleven (veel stedentripjes) en lekker eten in het weekend. Hoe leuk zou het zijn als jullie zijn kantoor eens mooi aankleden met een persoonlijke fotocollage die perfect past bij zijn persoonlijkheid en kantoor.

De perfecte collage voor hem:

  • Met foto’s van jullie
  • Matcht mooi met zijn kantoor
  • Zijn grootste passies zijn te zien

De familie papa

Deze family man grijpt ieder moment aan om de hele familie bij elkaar te krijgen. Barbecueën, een familiedag naar een pretpark, langs bij opa en oma. Hij maakt het thuis gezellig door lekker te koken (en dan het liefste pannenkoeken met de kids) en slooft zich graag uit bij een potje Rummikub. Kortom, family first and the rest wil follow. Deze man maak je dan ook het blijst met een wanddecoratie vol mooie herinneringen van zijn familie.

De perfecte collage voor hem:

  • Met vakantiefoto’s
  • Foto’s van die mooie familyshoot
  • Een leuke quote
Familie papa
Ulrike - styliste Modulari

En dan zijn er natuurlijk nog ontelbaar veel andere type vaders. Wat voor een type hij ook is, tegen een leuke fotocollage met die lieve koppies kan geen enkele man weerstand bieden. En als je er dan ook nog een lekker ontbijtje en zijn favoriete drankje bijdoet, dan kan zijn dag zeker weten niet meer stuk!

Vind je dit nou nog steeds een beetje lastig om een mooie collage samen te stellen? Dan helpen we je graag een handje.

Let’s create together,
Liefs,
Ulrike

Terug naar het overzicht