Hexagons

Op voorraad

€ 0,00

Productbeschrijving

Details

Hexagon fotocollage

Met onze hexagon collage creëer je binnen no-time een unieke sfeer in jouw huis. De vorm en uitstraling van de zeshoekige hexagons zijn strak, maar tegelijkertijd ook speels doordat het losse elementen zijn. Je kan je collage blijven uitbouwen of afbeeldingen na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Zo groeit jouw muur mee met jou!

Creëer en combineer

Jij bent de designer! Om één foto in de spotlight te zetten kan je kiezen voor 1 afbeelding achter de hele hexagon collage. Maar je kan ook op iedere zeshoekige hexagon een andere afbeelding laten printen. Mix jouw eigen foto’s met onze gave afbeeldingen, kleurige illustraties, trendkleuren of inspirerende quotes.
Vind je het lastig om zelf een mooi ontwerp samen te stellen? We helpen je graag een handje. Laat je verrassen en inspireren door een tal van ontwerpen, die onze interieurstylisten al met liefde voor je hebben gemaakt.

Eenvoudig ophangen

Hexagons ophangen is eenvoudig met ons magnetische ophangsysteem. Boren is niet nodig! Ook zijn de hexagons eenvoudig te verwisselen. We leveren handige montagemalletjes mee om je ontwerp met gelijke tussenruimtes strak op de muur te krijgen. De hexagons zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Van glad stucwerk tot behang of een muur met structuur.

Drie materialen met ieder een eigen uitstraling

Onze zeshoekige collages zijn te bestellen in forex, aluminium en plexiglas. Van basic, stoer en mat tot luxe en glanzend.
Kies het materiaal wat past bij jouw interieur en stijl.

Nieuwsgierig naar de hexagon collage op jouw muur?

We hebben een handige tool voor je gemaakt. Die zorgt er van tevoren precies voor dat je weet of jouw hexagon collage goed staat in jouw woning. Upload een foto van waar jij jouw wanddecoratie op wilt hangen. Deze foto importeer je in onze ontwerptool waarna jij jouw creatie live kan zien op je muur. Weet jij gelijk zeker dat je een goede keus hebt gemaakt!

Nu is het de beurt aan Modulari

Als jouw bestelling eenmaal bij ons binnen is gaan wij jouw creatie tot leven brengen. Dit doen we met veel zorg, de modernste machines en technieken en altijd met een vleugje liefde! Omdat wij net zoals jij van mooie producten houden.